Trippin to Morrisons

Standard

Vineri noapte fusesem invitat de G., din Marea Britanie, in Morrisons, ceea ce dupa nume imi parea local de jazz. Insa, ca de obicei, realitatea a fost neasteptata.

E un loc pe 2 niveluri: la etajul 1 e club de rock si metal, iar la 2 e club de dub, drum n bass si dubstep. Primul loc de acest fel ce-l gasesc in India!!

Petrecerea a fost foarte reusita, localul a fost plin de lume buna si prietenoasa, oameni cu mohawk, cu pierce-uri, rasta, tatuati, toate felurile de specimene. Un grup live intretinea atmosfera, si muzica a fost neasteptat de buna. Ca de obicei, am plecat printre ultimii clienti, am incercat sa profitam din plin de atmosfera, de lume, de muzica.

Azi m-am trezit pe la 11, japonezul din camera mea tocmai pleca la munca. Era liniste in apartament. Mi-a luat o ora sa fac cateva cumparaturi si sa fac o plimbare de recunoastere a zonei in care locuiesc, si o alta ora sa pregatesc micul dejun, nefiind obisnuit cu bucataria.

Planul meu de a merge la Alwar, poarta statului Rajasthan, a picat din nou, tot din cauza aceleiasi persoane, fata din Turcia, care tocmai azi trebuia sa munceasca pentru a putea primi ultimul salariu, pentru ca luni pleaca acasa. Problema era ca nu mai era altcineva valabil cu care as fi putut sa merg…

Trebuie sa imi schimb cercurile de prieteni… poate ca suna ciudat, dar nu mai vreau sa merg la petreceri. Vreau doar sa vizitez locuri, pentru ca apoi o sa imi para rau dupa ce o sa plec din India. Nu se poate sa vin aici fara sa calaresc un elefant la Jaipur, fara sa fac o tura cu barca pe Gange la Varanassi, fara sa privesc plantatiile de canepa indiana din Manali, fara sa fac multe alte lucruri ce numai in India le pot face!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s