Mahmureala de dinainte de weekend

Standard

E trecut de ora 14:30 si ma doare capul ingrozitor. Aseara nu m-am putut abtine sa nu ma duc la Euro Nights – Brazilian Party, mai ales ca locatia a fost in acelasi loc in care s-a tinut Jamaican Party, si nu mai fusesem la astfel de petreceri de 2 saptamani.

Am trecut pe la fostul apartament sa ma intalnesc cu fetele din Columbia si sa mergem impreuna la petrecere. Stiam ce avantaje am daca intru cu ele. Acest lucru m-a convins cel mai mult sa merg – faptul ca nu o sa cheltuiesc nimic. Din cauza ca nu am mai fost de 2 saptamani m-a facut sa nu mai cunosc lumea de la petrecere, pentru ca 3 sferturi erau interni nou veniti. Se vedea de la o posta ca sunt noi, prin comportamentul si entuziasmul lor. Am cunoscut atata lume incat nici nu mai tin minte… din Rusia, Statele Unite, Mongolia, Irlanda, Irak, Iran… A fost si colega mea de camera la petrecere, insa abia ca am vazut-o o data, apoi s-a facut disparuta.

Prin faptul ca am venit cu columbiencele, singurul dezavantaj a fost ca a trebuit sa stam pana la incheierea petrecerii. Am ajuns acasa la 4, abia am adormit ca a trebuit sa ma scol dupa 2 ore pentru a ma intalni cu Sushi. Am ajuns la timp la firma, dar primul lucru a fost sa ma incui in biroul sefului si sa ii ocup canapeaua pentru vreo 2 ore. Am fost trezit cu batai puternice in usa de oamenii care fac curatenie, dar am scapat doar cu cateva mustrari in hindi.

Toata ziua am fost obosit si m-a durut capul, ca sa nu mai zic de mahmureala si sete. La cat de bine m-am simtit aseara, toate aceste sacrificii merita.

Sunt fericit ca s-a rezolvat cu Jaipur pentru sambata – acum am ramas doar 6 persoane, cei pentru care am rezervat bilete. Ceilalti s-au imbolnavit ori s-au razgandit. In schimb fetele din Germania s-au decis pana la urma sa vina cu noi. Trebuie sa ma intalnesc deseara cu N. sa ii dau banii pentru bilete.

Nebunie azi la munca – am ras continuu de glumele si gesturile tipului din Germania. Clar ca acum nu mai e bolnav, si-a revenit… E complet nebun! Si in clipa asta e langa mine si incearca sa inteleaga ce scriu pe blog.

In jumate de ora plecam acasa!!! Sper sa reusesc sa dorm putin astazi, caci la noapte trebuie sa luam taxiul la 3:30, iar pe tren o sa fie paturi dar fara asternuturi.

Iar sambata noapte… nu cred ca o sa apuc sa dorm deloc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s