Publicare rapida

Standard

Acum trebuie sa merg a gara sa iau trenul spre Khajuraho. Sushi nu mai vine cu noi, abia acum ne-a anuntat… insa trebuie sa imi dea banii inapoi pentru bilet luni. Am ramas doar eu, C. si J.. Intr-un fel e mai bine, ca ricsa e doar pentru 3 persoane.
Ieri seara am fost cu N. si niste colegi deai lui in Noida, un cartier select din New Delhi, am mancat la un restaurant nou, o oferta de promovare: am mancat de 1350 de rupii si am platit doar 500. Apoi am luat cateva beri si am facut ture cu masina prin oras noaptea.
Azi a fost ziua lui M. de la munca, si seful a comandat multa mancare si bere strong (8%). Am sarbatorit toata ziua, eu am adus si tuica, si a fost pentru prima oara cand m-am distrat cu seful si colegii de munca in stil romanesc. 🙂
Acum am ajuns acasa, insa nici nu am avut timp sa ma schimb si barbieresc, ca au venit fetele din Germania sa isi lase bagajele aici, pentru ca apartamentul lor s-a inchis si nu mai au unde sa stea pentru ultima lor saptamana. Acum a venit si J. si trebuie sa plecam.
Saptamana viitoare nu stiu ce se va intampla, cati vom dormi in camera si cum.
Acum trebuie sa plec ca altfel pierdem trenul.
Kama Sutra, here I cum!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s