Arhive pe etichete: viza

Despre obtinerea vizei

Standard

Pentru a merge in India este nevoie de viza obtinuta de la Ambasada Indiei la Bucuresti.

Pentru viza de turist* sunt necesare urmatoarele:

– pasaport valabil minin 6 luni de la data de intoarcere

– confirmarea rezervarii biletului de avion

– un traseu stabilit cu locurile de vizitat

formularul de pe site-ul ambasadei, completat

– o poza de tip pasaport

– confirmarea primelor doua locuri de cazare (exemplu: rezervari la hotel)

– 140 lei

Pentru viza de munca (viza business)** prin intermediul AIESEC sunt necesare:

– adeverinta de student

formularul de pe site-ul ambasadei, completat

– o poza de tip pasaport

– pasaport valabil minim 6 luni de la data de intoarcere

– scrisoare de invitatie de la AIESEC India, originala

– scrisoare de invitatie de la AIESEC Romania, originala

– Acceptance Note al firmei/organizatiei din India, scanat

– contractul de exchange, in engleza (original sau scanat)

– contractul de voluntar AIESEC, original

– confirmarea rezervarii biletului de avion

– copie dupa diploma de absolvire a liceului/facultatii

– 280 de lei

Indiferent de tipul de viza solicitat, viza se poate obtine in aceeasi zi sau in cel mult doua zile de la depunerea documentelor la ambasada.

*viza de turist se poate obtine pe maxim 2 luni

** viza business se poate obtine pe maxim 6 luni